Πακέτο Μεταφορική - Μεταφορές | ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
15547
page-template-default,page,page-id-15547,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

Συσκευάζουμε και μεταφέρουμε τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας στον τελικό προορισμό τους με αποσυσκευασία και επανατοποθέτηση στο σημείο που μας υποδεικνύεται.

Παρέχουμε επίσης ανυψωτικά μηχανήματα για να γίνεται η μετακόμιση σας κατευθείαν από το μπαλκόνι στο φορτηγό με απόλυτη ασφάλεια χωρίς να ταλαιπωρούνται τα έπιπλα από τις σκάλες εσωτερικά της πολυκατοικίας.

Αναλαμβάνουμε ακόμη την πλήρη ανάθεση σε εμάς της μετακομίσεις σας χωρίς να χρειαστεί να κουραστείτε, να ταλαιπωρηθείτε και να χάσετε το χρόνο σας.

Παρέχονται δωρεάν σύνδεση και αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων.

Η εταιρεία μας διαθέτει μόνιμο προσωπικό το οποίο είναι εξειδικευμένο στις μετακομίσεις οικοσκευών.
Η εμπειρία και η οργάνωση που διαθέτουμε μας επιτρέπουν να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της μετακομίσεις σας με υπευθυνότητα και φιλική εξυπηρέτηση.